MORAMO SE IZBORITI ZA AMBIJENT KOJI DAJE NADU MLADIM LJUDIMA

Rešavanje problema u lokalnim samoupravama, koji se tiču svih građana i čije rešenje bi donijelo boljitak običnim ljudima, biće
osnovni zadatak za 58 odbornika Socijalističke narodne partije Crne Gore u crnogorskim opštinskim parlamentima.

U tom nastojanju za poboljšanje života i rada u opštinama i stvaranja povoljnijeg ambijenta za razvoj ekonomije, u SNP očekujemo jedinstvo sa našim opozicionim kolegama.

Zauzimanje jasnog stava o onome što nas objedinjuje kako bi se rešavali infrastrukturni problemi, poboljšao biznis ambijent,
razbijale administrativne barijere, može predstavljati dobar uvod i za slično djelovanje na državnom nivou.

Jer, dok se u opoziciji nadgornjavaju ko je lider, DPS osvaja opštinu po opštinu.

Ne treba se libiti hvatanja u koštac sa tim tzv. malim i sitnim pitanjima iz rada lokalnih samouprava, koji, u stvari, život znače. Na taj način mogu se privući i tzv.apstinenti i oni koji su navodno, iz ovog ili onog razloga, siti svih izbora.

U SNP se ne takmičimo niti bi to trebalo da rade i drugi koja opoziciona partija ima najviše mandata. Prioritet bi trebao biti na stvaranju kratkoročnih i dugoročnih planova djelovanja, kako bi se građanima predstavile naše težnje da hoćemo život dostojan čovjeka.

Moramo se izboriti za ambijent rasterećen od svakodnevnih crnogorskih podjela, kako bi se sačuvala nada za mlade generacije koje dolaze.

Dragan Vukić, sekretar Izvršnog odbora GO SNP CG

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

shares