Категорије
Друштво

Radmila Čagorović: Izdržaće Crnogorska majka sve ovo

U Podgorici su danas ponovo protestvale majke, bivše korisnice naknade za majke sa troje i više djece koje su ovoga puta zatražile od predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, predsjednika Skupštine Ivana Brajovića i šefa delegacije EU Aiva Orava, da ih prime na razgovor kako bi ih upoznale sa svojim problemima.

Na pretestu su se okupljenim majkama obratili i predstavnici opozicionih političkih partija.

Potpredsjednica Odbora SNP Glavnog grada Podgorica Radmila Čagorović je obraćajući se majkama, bivšim korisnicama nadoknade za majke sa troje i više djece, istakla da je ovo što se dešava žalosno ali u isto vrijeme i jedinstveno u Evropi.

„Zato je bolje da ne idemo dalje, da ne prosimo po Evropi i svijetu. Majke se ne smiju zloupotrebljavati od izbora do izbora kao što je vlast to radila do sada. Molim vas povedite računa, jer mi smo tu i sve to posmatramo. Majka, Crnogorka odrasla na ovim prostorima je stamena, kamena, izdržljiva. Izdržaće crnogorska majka sve to. Nažalost, teško joj je i težak je taj put jer na tom putu ima mnogo prepreka. Podsjetiću vas samo da su to odgovorne žeene, majke troje i više djece. Pomnožite to sa 22 hiljade, to je 60 hiljada, to je jedan grad u Crnoj Gori.
Molim vas još jednom, povedite računa a vama drage majke poručujem da budete hrabre i istrajete jer mi smo tu sa vama, bilo gdje i bilo kojoj partiji da pripadamo. Svi građani Crne Gore koji misle onako kako treba da misle, na pravdu i istinoljubivost, na ženu, na dom, na prosperitet porodice i društva , tu smo sa vama zauvijek“, poručila je Čagorović.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.