Категорије
Друштво

Slađana Kaluđerović SNP: NEPOČINSTVA DPS-a DOLAZE NA NAPLATU

Potrdilo se da je pravda spora, ali dostižna, pa tako sada polako na vidjelo izlaze nečasne radnje kojima se pripadnici aktuelnog režima služe pune dvije decenije kako bi sačuvali vlast.

SNP je od osnivanja ukazivao na brojne jeftine trikove DPS-a zarad očuvanja fotelja, poput podmićivanja, ucjenjivanja, progona i dijeljenja otkaza partijski nepodobnim ljudima, posredstvom vlasnika tajkunskih firmi kojima je to bila obaveza, ukoliko su željeli da sačuvaju svoj biznis i privilegije koje su im date.

Sada, međutim, na naplatu dolaze sva ona nepočinstva DPS hobotnice, kojih je, nažalost, bilo i previše i to su na svojoj koži dobro osjetili mnogi građani Zete, a nepravdu su im nanijeli Zećani koji su bili u vrhu DPS, a sad su glavni akteri kratkometražnih filmova.

S druge strane, imamo i skupe trikove DPS moćnika čije troškove po običaju plaćaju građani. Tako je bivši gradonačelnik Podgorice i Zećanin Slavoljub Migo Stijepović, vjerovatno nakon što je u džep stavio još jednu kovertu, izašao u susret Atlas grupi u vezi izgradnje tržnog centra u Zeti.

Podsjećamo da je zbog toga donio odluku o izradi izmjena i dopuna DUP-a kako bi omogućio Atlas grupi ostvarenje projekta Novog grada u Zeti, odnosno šoping-centra i to na lokaciji gdje su nekada bili staklenici, odnosno naše najplodnije zemljište.

Vrhunac ironije je da je Stijepović zbog tih „zasluga“ prije dvije godine dobio priznanje za nemjerljiv doprinos razvoju Zete.

Još jednom se pokazalo da je vrijeme majstorsko rešeto, jer su se potvrdile naše ocjene da je nagrada došla u ruke osobe koja je čitav svoj politički vijek djelovala nedomaćinski i suprotno interesima Zete i Zećana, a sve zarad lične koristi.

Izvor: dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.