Категорије
СНП

Podrška mitropoliji do izmjene antiustavnog zakona

Održana sjednica privremenog odbora SNP Tivat

Danas je u prostorijama Odbora SNP Tivat održana sjednica privremenog odbora SNP-a na kojoj je razmatrana aktuelna politička situacija u ovom gradu i u Crnoj Gori.

Sjednici, kojom je predsjedavao Aleksandar Davidović, prisustvovali su potpredsjednica SNP CG Danijela Đurović, sekretar IO GO SNP CG Dragan Vukić i šef Medijskog centra SNP CG Vasilije Lalošević.

Na današnjem sastanku bilo je riječi o predstojećim lokalnim i republičkim izborima, formiranju operativnog izbornog štaba za tivartsku opštinu, kao i podizanju partijske infrastrukture.

Učesnici sastanka bezrezervno su podržali Mitropoliju crnogrsko-primorsku i sve aktivnosti oko izmjene antiustavnog Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Privremeni odbor SNP Tivat najoštrije osuđuje grubu upotrebu sile u Budvi i prekrajanje narodne izborne volje, čime se potpuno devastira parlamentarni sistem u Crnoj Gori.

Data je puna podrška rukovodstvu SNP na državnom nivou da nastavi sa aktivnostima koje bi dovele do promjene sistema vrijednosti, smjene aktuelnog režima i povratka načelima Njegoševe Crne Gore.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.