Категорије
СНП

Канкараш СНП: РТНК мора престати да буде гласило ДПС-а и њихових полтрона!

Никшићанке и Никшићани морају стећи повјерење у кредибилност и поузданост пласираних информација, а самим тим РТНК ће обезбиједити велику гледаност и интересовање за свој рад

Начином рада РТНК није задовољна огромна већина наших суграђана. Устаљена пракса ове медијске куће одавно је зрела за дубоке реформе. Упутства и инспирацију за рад налазе на адреси ДПС-а. Водећи се примјером РТЦГ-а, тако и емитовани садржај наше локалне радио телевизије није ништа друго до промоција политичких субјеката који су довели на руб пропасти и ову државу и овај град“, наводи се у саопштењу потпредсједника ОО СНП Никшић и предсједника младих СНП у овом граду, Алексе Канкараша.

СНП сматра да РТНК мора престати да буде гласило ДПС-а и њихових полтрона! Талас промјена који је кренуо 30-ог августа, у марту ће захватити и Никшић, те ће победничка коалиција ЗА БУДУЋНОСТ НИКШИЋА обезбиједити да РТНК заиста буде јавни сервис свих грађана.

Никшићанке и Никшићани морају стећи повјерење у кредибилност и поузданост пласираних информација, а самим тим РТНК ће обезбиједити велику гледаност и интересовање за свој рад„, закључио је Канкараш.

Izvor: https://www.in4s.net

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.