Категорије
СНП

Најбитнија ставка је да будућа Влада има стабилну већину, која ће наставити да ради на спровођењу дуго очекиваних и неопходних реформи

„Незванични наводи нису нешто чиме се треба бавити у овом тренутку. Најбитнија ставка је да будућа Влада има стабилну већину, која ће наставити да ради на спровођењу дуго очекиваних и неопходних реформи“, рекли су из СНП-а за портал ИН4С, одговарајући на наше питање о коментару медијских навода о саставу нове Владе.

Како додају, званични разговори ће почети када се прогласе коначни резултати избора.

„За нас је најважније да Влада, без обзира на поједине различите програмске принципе и страначке разлике, неће бити препрека укључењу Црне Горе у европску породицу и њеном даљем економском напретку и расту, као и свеукупном бољитку њених грађана“, јасни су из СНП-а.

Сматрају да ће Црна Гора са будућом Владом, а која не би имала свој реалан значај без СНП, наставити да ради на пријеко потребним реформама и да ће напредовати у приступном процесу, као и да ће акценат бити стављен на равномјеран развој свих дјелова Црне Горе.

Подсјетимо, државна изборна комисија (ДИК) прогласила је јуче на сједници коначне резултате ванредних парламентарних избора одржаних 11. јуна.

Портал ИН4С послао је питање партијама о коментару медијских навода о саставу нове Владе, међутим само су из СНП-а послали одговор.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.