Категорије
Актуелно

НИЈЕ КОРЕКТНО ДА БЕЧИЋ НАПАДА ОПОЗИЦИЈУ

Наставак напада лидера Демократске Црне Горе Алексе Бечића на опозиционе структуре у Социјалистичкој народној партији и Демократском фронту коментаришу као неодговорни потез појединца који не може да се помири са чињеницом да није био кандидат за предсједника Црне Горе.

„Жао нам је што они који су почели све подјеле у опозицији данас наступају на овај начин и себе представљају спаситељима. Коме памћење није кратко, лако ће се сјетити да је Бечић на Шестом конгресу СНП, демократским гласањем за предсједника партије убједљиво изгубио и повријеђеног ега опустошио СНП, па напустио партију. Такође је подијелио грађанску опозицију, а саДФ-ом био у константном сукобу“, рекао је портпарол СНП-а Милош Рајковић за „Слободу”.

Он додаје како остаје да се види да ли се ради о „удбашким подметачинама“ или о „монструозним нападима“.

„ Желимо да му поручимо да и код нас има и младих и образованих, тако да нећемо дозволити да нам „мегатрендовци” кроје судбину. Спустите се не земљу. Вријеме је“, наглашава Рајковић.

Такође, истиче да се СНП борио за смјену власти и промјене у друштву због будућности државе, а не за већи број гласова у опозицији.

„ Тренутно, због ваше назови политике, неко расте 150 посто, неко пада, а ДПС никад јачи“, казао је Рајковић.

Izvor: Dnevne novine Sloboda

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.