Категорије
СНП

Potpredsjednik SNP, Dragoslav Šćekić: POBJEDNICI NE GUBE

Na lokalnim izborima u Beranama 8. decembra Socijalistička narodna partija će pokazati svoju snagu ubjedljivom pobjedom i neće dozvoliti nikakve političke igre, kao u drugim crnogorskim gradovima, koje bi mogle ponovo vratiti Demokratsku partiju socijalista na vlast.

Podsjetiću, prije deset godina 2014. upravo u Beranama i upravo Socijalistička narodna partija je započela proces razgrađivanja Đukanovićeve DPS vlasti ,koji je rezultirao veličanstvenom pobjedom.Tada smo preuzeli vlast i punih deset godina uspješno oporavljali Berane.Berane je radilo, a Berane se i gradilo.

Berane mora da nastavi zaustavljene projekte i nastavi putem razvoja, i to kao čuvar tradicije, ali i evropski grad sa velikim potencijalima.

Tako nije bilo prethodne dvije godine. Novom pobjedom vratićemo pobjednički sjaj u oku svakog Beranca i Beranke. Onim građanima Berana koji znaju da sve što SNP obeća to i ispuni.Napominjem, te politički istorijske godine smo obećali pobjedu i donijeli smo je.Ta pobjeda je pokrenula procese koji su doveli do nove pobjede 2018., ali i one na državnom nivou, do totalnog poraza starog režima.

Upravo zato, Berane i Socijalistička narodna partija, sada deceniju kasnije, imaju isto tako važan zadatak. Ovoga puta ćemo, ubjedljivom pobjedom, većom nego ikada, zaustaviti i poslati u političku prošlost, sve one koji pokušavaju da vrate stari režim na vlast, da vrate vremena Mila Đukanovića i Demokratske partije socijalista.

Socijalistička narodna partija Berana je pobjednik, a pobjednici ne gube. Pokazaćemo to i 8. decembra jer ćemo biti jači nego ikada.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.