Категорије
Друштво

Objavljen treći Javni poziv za davanje u zakup lokacije za postavljanje privremenih objekata tipa kiosk putem javnog nadmetanja

Direkcija za imovinu i zastupanje Opštine Herceg Novi objavila je treći Javni poziv za davanje u zakup lokacije za postavljanje privremenih objekata tipa kiosk putem javnog nadmetanja.

Predmet ovog Javnog poziva je lokacija u Igalu, kod hotela Vojvodina – lokacija K.2 na kat.parc.2570/1 K.O. Topla, namjene privremeni objekat za trgovinu i usluge, površine 9m2, dužina zakupa 4 godine od zaključenja ugovora, sa početnom cijenom zakupa u iznosu 1.370,00 eura godišnje.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju sva fizička i pravna lica, koja dostave blagovremenu i kompletnu dokumentaciju i dokaz o uplaćenom depozitu u iznosu od 100,00 eura na žiro račun Glavnog trezora Opštine Herceg Novi broj: 510-208-95 uz napomenu da se uplata vrši na ime „depozita za učešće na javnom nadmetanju“.

Prijave se mogu dostavljati najkasnije zaključno sa 30.07.2020. godine do 14,00 časova dok traje prijem pismena na Građanskom birou Opštine Herceg Novi za taj dan. Sve prijave pristigle na Građanski biro Opštine Herceg Novi nakon tog vremena će se smatrati neblagovremenim.

Javno nadmetanje će se održati dana 31.07.2020.godine sa početkom u 9,00 časova u velikoj sali Skupštine Opštine, u prisustvu prijavljenih i registrovanih učesnika za navedenu lokaciju. Nadmetanje će voditi Komisija imenovana od strane Predsjednika Opštine.

Bliža obavještenja po osnovu ovog javnog poziva mogu se dobiti na broj telefona: 031-321-052 lokal 255 ili neposredno u kancelarijama Direkcije za imovinu i zastupanje Opštine Herceg Novi, u vrijeme prijema stranaka.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.