Категорије
СНП

Demokratska partija socijalista (DPS) je za svoje predizborne kampanje često koristila slogane koji su se preklapali sa sloganima drugih stranaka

Ovog puta izvukli su slogan Socijalisticke narodne partije iz 2012. godine. Slogani su važan dio identiteta i komunikacije sa biračima. Upotreba istih ili sličnih slogana može se tumačiti kao pokušaj da se zbuni biračko tijelo.

Praksa je nastavljena. Otimačina kojom su se godinama služili na svim poljima. Građani će znati da to prepoznaju. Kao što su prepoznali i prije četiri godine.

Demokratska partija socijalista (DPS) nije samo kopirala slogane drugih stranaka, već je godinama sistematski otkidala budućnost našoj omladini. Umjesto da se fokusiraju na stvaranje boljih uslova za mlade, oni su se posvetili manipulacijama, zloupotrebama moći i neprekidnom prisvajanju tuđih ideja. Ovo nije prvi put da DPS pokazuje potpunu neoriginalnost i nedostatak vizije; sada su se opet okrenuli starim taktikama, koristeći slogan Socijalističke narodne partije iz 2012. godine, u nadi da će ponovo zavarati birače.

Ovaj potez nije samo simboličan, već jasno pokazuje njihovu nemoć i očajnički pokušaj da zadrže kontrolu nad narodom kojem su već predugo otimali snove, nade i prilike. Oteli su fabrike, obogatili se preko svake mjere, otjerali mlade ljude – buducnost jedne drzave. Naša omladina zaslužuje više od praznih obećanja i recikliranih fraza; zaslužuje stvarnu promjenu. Građani su jednom prepoznali ovu prevaru, i sada je vrijeme da još jednom jasno kažu „ne“ onima koji su im predugo otimali budućnost.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.