Категорије
Друштво

Otvorena ljetnja sezona

Ljubitelji filmova pokazali su još jednom da je bioskop savršeno mjesto za izlazak i epicentar kulturnih zbivanja, bilo da je ljeto ili zima… Uz sniženu cijenu karte i osjećaj nezaboravnog filmskog užitka proslavljen je dan neodoljive ponude bioskopa uz atraktivne filmske naslove.
U srijedu, 5. jula, bioskop Sinepleks Delta siti specijalnom ponudom ugostio je više od 3.500 posjetilaca u Podgorici. Posjetioci su uživali u najnovijim filmskim hitovima po specijalnoj cijeni karte, koja je iznosila 1,99 eura za sve filmove.
Zabava ove Super srijede bila je zagarantovana, jer se Sinepleks pobrinuo da svim svojim gostima omogući uživanje u jedinstvenom iskustvu koje kvalitet projekcija i udobnost sala bioskopa donose, i to po super sniženoj cijeni karte i uz najatraktivnije filmske ljetnje naslove. Najveće interesovanje probudili su filmovi poput komedija „Ti juriš“, „Oušnovih 8“, „Moj lažni muž“, „Svijet iz doba jure – uništeno kraljevstvo“, „Neviđeni 2“ i „Voljeti Eskobara“ za koje se tražila karta više, dok za njima nisu izostajali ni „Ukradena princeza“, „Čarobni princ“, „Naslijeđeno zlo“ i mnogi drugi filmovi, namijenjeni za svačiji ukus.
Time je zvanično otvorena ljetnja sezona zabave u Sinepleksu. Jedanaest bioskopa Sinepleks lanca u šest zemalja širom regiona bili su dio ove sjajne akcije, sale su se tokom cijelog dana punile zadovoljnim posjetiocima, a osmjesi blistali na licima naših gostiju.

Izvor: Dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.