Категорије
Друштво

Za mališane iz dječjeg doma „Mladost“ u Bijeloj

Humanitarna akcija doniranja školskog pribora za djecu u Dječjem domu Mladost u Bijeloj aktuelna je još samo nekoliko dana i to u pet knjižara ne teritoriji Podgorice. Kako navode iz organizacije, pribor je do 14. avgusta moguće donirati u četiri gradske knjižare- na Trgu nezavisnosti, preko Morače i u tržnim centrima Delta i Gintaš, kao i u knjižari preko puta OŠ „Dr Dragiša Ivanović” na Zlatici.
– Ukoliko ima još ljudi dobre volje koji žele da doprinesu akciji koju smo simbolično nazvali „Za njihovu srećniju budućnost” mogu to učiniti do utorka, 14. avgusta. Već 16. krećemo da tu djecu obradujemo sa svime što smo za njih prikupljali. Paralelno sa ovom akcijom imali smo i akciju prikupljanja garderobe za tu djecu i već smo prikupili toliko paketa da ne znam kojim prevoznim sredstvom ćemo to sve uspjeti da im odnesemo ali jedva čekamo. Jako smo zadovoljni odzivom i vjerujem da će poziva i pomoći biti još do 14. avgusta, do kad traje akcija – navode iz organizacije.
Istakli su i da su do sada prikupili školskog pribora-olovki, pernica, lenjira i drugih u vrijednosti od 400 eura, a da garderobe ima u desetinama paketa.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares