Категорије
Друштво

Slađana Kaluđerović, predsjednica kluba odbornika u So Golubovci

Svršeni osnovci iz Zete ni ove godine neće moći da nastave školovanje u rodnom kraju, jer srednja stručna škola u Golubovcima još nije izgrađena

Odbornica SNP u SO Golubovci i predsjednica Kluba odbornika DF-Nova, PzP i SNP, Sladjana Kaluđerović, ocijenila je da nije iznenađenje što izgradnja SSŠ nije završena u martu, ‘’kako je vlast slavodobitno najavljivala, već predstavlja nastavak dobro poznate politike DPS-a oličene u maksimi „obmani, pa vladaj“.

Ona je ocijenila da je u pitanju svjesno obmanjivanje građana u jeku izborne kampanje kada je lokalna vlast najavljivala ne samo završetak projekta izgradnje, već i početak rada škole u Golubovcima za ovu školsku godinu.

‘’Naravno, od toga nema ništa, jer je neizvodljivo bilo za mjesec dana raspisati konkurse za profesore i druga radna mjesta, raspisati konkurs za prijem đaka i obaviti sve propratne i mnogo zahtjevnije aktivnosti koje su morale da prethode tim radnjama’’, istakla je Kaluđerović.

Ona je istakla da se još jednom potvrdilo da je, za DPS, obrazovanje posljednja rupa na svirali, odnosno da im je od rješavanja konkretnih potreba građana Zete mnogo važnije da ostvare jeftine predizborne političke poene.

Izvor: Vijesti.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.