Категорије
Актуелно

Андрија Ћетковић, предсједник улцињског одбора Социјалистичке народне партије

Предсједник улцињског одбора Социјалистичке народне партије и бивши одборник у локалном парламенту Андрија Ћетковић сматра да се са општинским финансијама догађа управо оно на шта је СНП упозоравао деценијама.
– Ништа ме не изненађује од ове, али ни претходних гарнитура власти. Небројено пута смо упозоравали да се незнањем, недомаћинским односом, корупцијом, непотизмом, па зашто не рећи и криминалом срља у пропаст и банкрот. И ДПС није ништа затекла, већ је кроз коалиционе аранжмане активно учествовала у свему, па и у оволиком задужењу, те сада не може прати руке кроз фразе да је нешто затечено – каже Ћетковић и подсјећа да је у претходном периоду највећи износ који се помињао као дуг Општине био око 20 милиона.
– Шта се десило у међувремену, па је дуг толико порастао?! Очигледно је да је неко нешто скривао од јавности, јер није могуће да за кратко вријеме дуг порасте више него дупло. Најстрашније је што ће на својим леђима све последице осјетити и осјећају једнако сви грађани. Но грађани су на крају на изборима бирали власт вјерјући празним обећањима, а занемарујући добронамјерна упозорења. Ваљда им је сада јасно ко им је говорио истину, а ко причао бајке. Вријеме је да коначно отворе очи, макар и на тежи начин и да преузму одговорност за своју и будућност своје дјеце у своје руке – закључује Ћетковић.

Izvor: Dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.