Категорије
Друштво

Glavni odbor SNP smatra da mora doći do dogovora unutar opozicije

Danas je u Podgorici održana sjednica Glavnog odbora Socijalističke narodne partije Crne Gore, na kojoj su razmatrane aktuelne teme.
Glavni odbor je informisan o trenutnoj političkoj situaciji, sa posebnim apostrofiranjem na potrebi jedinstva opozicionih subjekata.
GO ovim putem poziva sve aktere opozicione političke scene, da se manu medijskih prepucavanja i međusobnih sukoba od kojih nikakve koristi nemaju opozicioni subjekti, kao ni građani.
Mora doći do dogovora unutar opozicije, jer su sadašnje političke relacje na nezadovoljavajućem nivou. Zbog toga je potrebno raditi na strategiji u susret eventualnim parlamentanim izvorima, ostavljajući nerealne ambicije po strani, jer je evidentno da jedinu korist od sukoba ima aktuelna vlast.
S toga, treba ozbiljno razmotriti poziv međunarodnih subjekata i domaće političke javnosti, kako bi se što skorije formirala radna grupa za izborno zakonodavstvo koja bi opravdala očekivanja građana.
GO SNP je podržao aktivnosti oko formiranja Asocijacije mladih i Asocijacije žena SNP, uz napomenu da rad na finalizaciji ovih projekata uveliko traje.
Na kraju, GO je analizirao trenutnu finansijsku situaciju u Partiji, sa posebnim osvrtom na već učinjene mjere koje su dovele do značajnog smanjenja duga i koje vode ka finansijskoj stabilizaciji.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.