Категорије
Актуелно

Kolege iz opozicije, ne uvlačite nas u svoja prepucavanja

Socijalistička narodna partija poručuje svojim opozicionim kolegama da nas svojim prepucavanjima ne uvlače ni u kakve političke svađe. Takođe, šaljemo jasnu poruku svim političkim subjektima da je SNP neuništiv, bez obzira na želje kako vlasti, tako i pojedinih opozicionih subjekata.
Još jednom podvlačimo da ne želimo da učestvujemo u opozicionim prepucavanjima, kao što upozoravamo i jasno stavljamo do znanja da nećemo trpjeti nikakve laži i insinuacije na račun snage naše partije.
Ono što svima mora biti jasno jeste činjenica da bilo kakve opozicione svađe samo ostavljaju negativan utisak kod onih kojima se ne sviđa politika aktuelne vlasti. No, svako određuje i bira svoj politički put.
Socijalistička narodna partija nije nikada bila jedan čovjek ili pojedinac. SNP je bila i ostala porodica čestitih i časnih članova i simpatizera, koji su u našoj partiji bez ikakvog interesa i isključivo u cilju borbe za neku bolju i pravedniju Crnu Goru.
Poruka svima – SNP je brend i bez nas ne može i neće biti promjene vlasti niti sistema vrijednosti.
Ne želimo da ulazimo u sukobe DF i Demokrata i ovim putem ih pozivamo da SNP ne miješaju u svoju igru. Isto tako, apelujemo da se smire tenzije u opoziciji, da se sjedne za sto i dogovori model saradnje. SNP je otvorena za saradnju sa svim subjektima koji istinski žele demokratizaciju i promjene u crnogorskom društvu.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.