Категорије
Спорт

Pavićević: Proradila je dalekometna paljba, Luković je zatvorio reket…

Mornar je ostvario drugu pobjedu, Zadar doživio četvrti poraz u isto toliko mečeva

Trener Mornara Mihailo Pavićević bio je zadovoljan pobjedom svog tima nad Zadrom 93:83, drugom uzastopnom u ABA ligi.

“Uvijek je posbeno zadovoljsrvo igrati u Zadru. Kada uđete u dvoranu koja nosi ime Krešimira Ćosića ne možete ostati mirni i ravnodušni. Pokušao sam i da motivišem moje igrače na taj način, da im kažem da igraju u hramu košarke. Međutim, počeli smo konfuzno, nismo imali ritam ni u odbrani, ni u napadu”, rekao je Pavićević

“U prvoj smo primili 27 poena, a u drugom periodu smo došli do našeg plana kako da spriječimo lake poene iz reketa. Proradila je, takođe, naša dalekometna paljba. Mi tako igramo, na osnovu takve igre i pravimo ekipu… U drugom dijelu smo znali šta hoćemo, kako da napadamo odbranu Zadra, imali smo dobra rješenja, a Luković je zatvorio reket…”, kazao je Pavićević.

Mornar je ostvario drugu pobjedu, Zadar doživio četvrti poraz u isto toliko mečeva…

“Teško je igrati utakmice pod moranjem, a Zadar je bio u takvoj situaciji. Čim smo došli do izjednačenja, čim je bilo neizvjesno, vidjela se nervoza kod njih. Zadar je dobra ekipa, ali kad krenu porazi nestaje samopouzdanje i teško je to zaustaviti. Nadam se i od srca želim da se Zadar vrati željenoj igri i rezultatima”, kazao je Pavićević.

Izvor: Vijesti.me

 

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.