Категорије
Актуелно

ЈОКОВИЋ: КАД БУДЕМО ВЛАСТ ВРАТИЋЕМО ТРОБОЈКУ

Када СНП буде на власти, застава Црне Горе биће иста као Краљевине Црне Горе, а химна без стихова Секуле Дрљевића, истакао је Јоковић

Најбитније је да на следећим изборима имамо изборни закон прихватљив за све, да се тај закон потпуно поштује и да по први пут избори буду фер и поштени, неоспоравани од било ког учесника, рекао је предсједник Социјалистичке народне партије Владимир Јоковић.

Он је казао да су формирали посланички клуб, али да ниједан посланик СНП-а није у привременом одбору, у који је делегиран посланик партије са којом су формирали клуб. Ријеч је о предсједнику и посланику Демоса Миодрагу Лекићу.

Јоковић је објаснио да ће на органима партије донијети одлуку хоће ли и на који начин узети учешћа у раду привременог одбора.

–Најбитније у свему овоме је да на следећим изборима имамо изборни закон прихватљив за све, да се тај закон потпуно поштује и да по први пут избори буду фер и поштени, неоспоравани од било ког учесника на њим. Ако се ово оствари, потпуно је неважно ко је предложио измјене, ко је учествовао у томе и ко ће спроводити препоруке привременог одбора, казао је Јоковић за „Дан“.

-Ако се измјена Устава у дијелу пребивалишта односи на то, ми ћемо то подржати. Такође смо се противили оваквим државним симболима, а сада они који су говорили да су то најбоља рјешења траже измјене. Ми ово видимо као добар начин да се скрене пажња са веома важних економских и других проблема, рекао је Јоковић.

Како је додао, нека се ДПС са својим коалиционом партнерима договори хоће ли или неће још нешто ставити на постојећу заставу или ће можда нешто склонити.

–Када СНП буде на власти, застава Црне Горе биће иста као Краљевине Црне Горе, а химна без стихова Секуле Дрљевића, истакао је Јоковић.

Izvor; IN4S

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.