Категорије
Актуелно

Miloš Rajković, portparol SNP: DPS primjenjuje fasadnu politiku

Uvažavujući pravo kluba poslanika DPS da slobodno izabere predstavnike i predsjednika novog odbora u Skupštini, smatramo da su oni vođeni prvenstveno interesima svoje partije, koju izjednačavaju sa državom i smatraju je da je iznad institucija sistema, odlučili da u novom odboru delegiraju kadrove koji su u svakom trenutku spremni da brane interese DPS, pa čak i kada je to u suprotnosti sa elementarnom logikom. Ti pojedinci su to pokazali mnogo puta do sada, udarajući na temeljne vrijednosti garantovane Ustavom.
Posebno iznenađuje činjenica da su za predsjednika odbora predložili čovjeka koji je poznat da u toku zasijedanja Skupštine preuzima vođenje uvijek kada su na dnevnom redu nepovoljna pitanja za predstavnike vlasti i oduzima riječ, prekida poslanike i ne dozvoljava im da završe započeta izlaganja.
Ovaj stav DPS ne čudi, jer oni se zalažu samo za kozmetičke izmjene i fasadnu demokratiju ne želeći da sprovedu istinski bilo koju reformu koja bi poljuljala temelje sistema koji su kreirali, a koji njima omogućava enormno bogaćenje, a običnom narodu život u siromaštvu.

Izvor: Dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.