Категорије
Актуелно

Lalošević: Ne dozvolimo da neki loši ruše ono što su stvarali najbolji

Danas je održana sjednica Skupštine opstine3 Bar, na kojoj je jedina tačka dnevnog reda bila izgradnja dečijeg vrtića u gimnazijskom dvorištu.
Konačna odluka je odložena za četvrtak kada će se odbornici izjasniti.

„Ovo je bila jedinstvena inicijativa gradjana Bara, tzv.gradjanske akcije, koja je bez ikakve političke konotaciju osvježila Bar i dala nadu da u ovom gradu postoji hrabrost, mladalački bunt i vizija grada punog solidarnosti, ekonomskog blagostanja i prosperiteta“, kazao je izmedju ostalog Vasilije Lalošević u
ime SNP.
„Više vrijedi ova gradjanska inicijativa u suštinskom smislu, nego brojne odluke koje će ovaj parlament donijeti ili je donosio. Stoga, poruka vama iz vlasti, zastanite malo i saslušajte glas naroda. Kulturne manifestacije, umjetnički performansi, koje su ovi mladi ljudi osmislili, dali su jedan plemeniti i avangardni ton čitavoj tzv.'“čempres revoluciji“.
Mi jesmo za izgradnju vrtića, ali ne na ovoj lokaciji, s obzirom da se uništava višedecenijski simbol mladosti Bara, kultno mjesto dvorište gimnazije, na kojem su generacije odrastale, a postoji mnogo drugih, povoljnijih lokacija. Ne dozvolimo da neki loši djaci barske gimnazije, unište ono što su stvarali oni najbolji“, zaključio je Lalošević.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.