Категорије
Друштво

Dragoslav Šćekić primio je u svom kabinetu delegaciju grada Kraljeva: Razgovori o privrednoj saradnji

BERANE – Predsjednik opštine Dragoslav Šćekić primio je u svom kabinetu delegaciju grada Kraljeva, na čelu sa pomoćnikom gradonačelnika Sretenom Jovanovićem i zamjenikikom direktora kraljevačke Toplane Ivanom Nešovićem. Šćekić je zahvalio delegaciji Kraljeva na posjeti i izrazio očekivanje da će se saradnja dva grada nastaviti konkretnim aktivnostima u svim oblastima, s posebnim akcentom na prekogranične projekte i privrednu saradnju.
– Berane i Kraljevo ubuduće mogu sarađivati posebno kada su u pitanju IPA ili bilateralni ugovori preko Evropske komisije – istakao je Šćekić.
Pomoćnih gradonačelnika Kraljeva Sreten Jovanović naglasio je da je zadovoljan što se prijateljstvo i kontakti dva grada nastavljaju i što su naišli na podršku o konkretnoj saradnji.
Zadovoljstvo povodom posjete kraljevačke delegacije izrazio je i predsjednik SO Berane Novica Obradović, koji je naglasio da bi za dva grada bilo značajno organizovati skup privrednika u cilju širenja poslovanja, iskustava i moguće saradnje.

Izvor: Dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.