Категорије
Друштво

Javne rasprave o rebalansu budžeta opštine Berane za 2018. godinu

Sekretarijat za finansije i ekonomski razvoj Opštine Berane uputio je javni poziv, građanima, mjesnim zajednicama, sindikatu, NVO, političkim partijama, privrednicima i preduzetnicima i drugim zainteresovanim organizacijama da se uključe u javnu raspravu i daju doprinos u razmatranju Nacrta Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o Budžetu Opštine Berane za 2018. godinu.

Prva u nizu javnih rasprava biće održana u petak, 23. novembra, kada će predloge i sugestije na Nacrt Odluke o Budžetu davati privrednici i preduzetnici iz našeg grada. U ponedjeljak, 26. novembra, u javnu raspravu se mogu uključiti građani, predstavnici mjesnih zajednica i sindikata, a u srijedu, 28. novembra, predstavnici nevladinih organizacija.

Nacrt Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o Budžetu Opštine Berane za 2018. godinu u petak, 30. novembra, naći će se pred predstavnicima političkih partija.

Javne rasprave će biti održane u maloj sali Opštine Berane, sa početkom u 14 časova.

Sve primjedbe, predloge i sugestije mogu se dostaviti Sekretarijatu za finansije i ekonomski razvoj opštine Berane, ulica IV Crnogorske br.1 Berane ili na faks: 051/233-357 ili na imejl: finansije@berane.co.me do 5. decembra.

Materijal se može preuzeti u u Sekretarijatu za finansije i ekonomski razvoj Opštine Berane.

Izvor: Radioberane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.