Категорије
Друштво

TIVAT – SREDNJOŠKOLCI URUČILI POKLONE ŠTIĆENICIMA DJEČJEG DOMA „MLADOST“ U BIJELOJ

Humanitarna akcija „Puna torba Deda Mraza” u organizaciji SMŠ „Mladost” iz Tivta, zaokružena je posjetom Uprave škole, nastavnika i učenika Dječijem domu „Mladost” u Bijeloj. Oni su zajedno sa OŠ „Drago Milović” i „Branko Brinić” štićnicima Doma uručili poklone i čestitali im nastupajuće novogodišnje praznike.
Humanitarna akcija je ove godine, kao i svake prethodne, naišla na veliki odziv građana Tivta. Svoj doprinos osim profesora, učenika SMŠ „Mladost” i njihovih roditelja, dale su i brojne kompanije, institucije i građani.
– Tivat je još jednom pokazao da je grad humanih ljudi,uvijek spremnih da pomognu onima kojima je pomoć potrebna. Cilj nam je bio da, osim materijalne pomoći, susret dvije „Mladosti“ bude susret pun ljubavi, pažnje, solidarnosti, humanosti, a ovaj dan je upravo to i pokazao – saopštili su iz Uprave tivatske srednje škole.
Humanitarna akcija „Puna torba Deda Mraza” se tradicionalno organizuje 45 godina i jedna je od najstarijih akcija ovog tipa u Crnoj Gori.
Zbog velikog odziva građana u prikupljanju poklona, odjeće, obuće, školskog pribora, igračaka, iz škole su se zahvalili Opštini Tivat, Javnim ustanovama i preduzećima, udruženjima, NVO sektoru, poslodavcima, ugostiteljima, privatnicima i privrednicima grada, kao i građanima.
Novcane donacije na žiro- račun Dječijeg doma Bijela uplatili su Opština Tivat, Dom zdravlja, Radio Tivat, Vodovod, NLB i Erste banka, Ambient, Siti Hol, Mažestik, TO Tivat, butik PS i građani.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.