Категорије
Друштво

SNP BERANE – ORGANIZOVALI NOVOGODIŠNJI KOKTEL ZA ČLANOVE I SIMPATIZERE

   U prepunim prostorijama SNP BERANE održan je tradicionalni novogodišnji koktel za svoje članove i simpatizer.
Predsjednik SNP Vladimir Joković je, čestitajući praznik Berankama i Beranci ma, rekao da ,, ako postoji grad kojem vrh SNP-a treba da se pokloni u svakom pogledu – to je Berane, i na tome vam beskrajno HVALA! Svjesni smo činjenice da je i vaša februarsko- martovska pobjeda dala dodatni impuls da organizujemo izborne konferencije u Baru, Kolašinu, Kotoru, Nikšiću , Podgorici, uspješno organizujemo mnoge aktivnosti. Danas je trenutak da iz pobjedničkih Berana poručimo da bez SNP, nema prijeko potrebnih promjena u Crnoj Gori, te da se nijedna buduća vlast neće i ne može bez nas formirati“, istakao je Joković.
Pozdravljajući prisutne, predsjednik OO SNP Berane Tihomir Bogavac je podsjetio na ovogodišnju izbornu pobjedu u Beranama i istakao nemjerljiv doprinos naše partije.
,,Nimalo nas ne čudi stalni rast rejtinga naše partije, ako znamo da smo časno i čestito i ove godine branili interese i SNP-a i Crne Gore, istakao je Bogavac.
Zahvalivši članstvu na ogromnom doprinosu rastu SNP-a, predsjednik Bogavac je posebno ponosan na formiranje Asocijacije mladih i žena, u kojem je opštinski odbor Berana dao svoj doprinos.
,,Ponosni smo što okosnicu Asocijacije mladih čini naša omladina kao što nas čini ponosnim i činjenica da je na čelu prve Asocijacije žena SNP naša Maja Pešić“, naglasio je Bogavac uz konstataciju da će SNP u 2019.godini biti još jači, čvršći i bolji.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.