Категорије
Друштво

KALUĐEROVIĆ: INICIJATIVA REZULTIRALA RASVJETOM ULICE

Zahvaljujući Inicijativi koju je 26. novembra 2018. godine podnijela predsjednica Opštinskog odbora SNP Golubovci i odbornica u lokalnom parlamentu Sladjana Kaludjerovic, u ime više od 70 punoljetnih mještana ulice, kao i adekvatnoj reakciji nadležnih lica na istu, u navedenoj ulici je postavljena rasvjeta.

Put se nalazi u centralnom dijelu Zete, nadomak osnovne škole, i po svojoj dužini, broju stanovnika i položaju zasluživao je da bude jedan od prioriteta. Nažalost, ranije su prilikom odlučivanja bili presudni neki drugi kriterijumi poput političke (ne)podobnosti stanovnika. Da se stvari polako mijenjaju na bolje pokazuje i pozitivna reakcija nadležnih nakon upućene inicijative, iako je u današnje vrijeme sasvim prirodno imati osvijetljenu ulicu.

Stanovnici ove ulice izražavaju očekivanje da će se u narednom periodu ispuniti drugi dio koji se tiče saniranja asfalta, koji je u nezavidnom stanju kako za pješake, tako i za prevozna sredstva.

Malim pozitivnim koracima ulazimo u Novu godinu, u kojoj SNP nastavlja sa rješavanjem konkretnih životnih problema građana na lokalnom planu, kao i sa aktivnostima i akcijama na dobrobit Zete i svih Zećana.

SNP Golubovci je oduvijek bio i biće u koaliciji sa građanima, a 2019. je prava godina da ta saradnja još jače dođe do izražaja, u korist i za dobro svih.

Izvor: Dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.