Категорије
Друштво

SNP BIJELO POLJE – NOVOGODIŠNJI KOKTEL

  U prepunoj galeriji Centra za kulturu,danas je u Bijelom Polju održano tradicionalo novogodišnje druženje članova i simpatizera opštinskog odbora SNP.
Brojne članove i simpatizere, goste i rukovodstvo stranke, predvodjene Vladimirom Jokovićem, predsjednikom SNP CG potpredsjednicima Dragoslavom Šćekićem i Draganom Ivanovićem, portparolom Milošem Rajkovićem, te predsjednicima opštinskih odbora susjednih opština, pozdravio je dr Radisav Rašo Nišavić,koji je, izmedju ostalog kazao da je godina iza nas bila puna izazova koje smo kao SNP uspješno prebroditi i današnje brojno prisustvo članstva to potvrdjuje.

„Danas smo se u Bijelom Polju okupili u velikom broju,i pokazali da je SNP neuništiv i da trajemo ovih 20 godina jer smo se vodili narodnim a ne ličnim interesima“,kazao je izmedju ostalog Vladimir Joković. „U trendu smo znacajnog rasta,stabilizovali smo se ,i pred nama je zadatak da i u novoj godini nastavimo istim tempom,kako bi SNP povratili na mjesto koje mu objektivno pripada“ ,kazao je.
Predsjednik Joković se zahvalio prisutnima iz SNP koji su uveličali ovaj skup i iskoristio priliku da svim ljudima dobre volje čestita predstojeće, novogodišnje i božićne praznike i poželi dobro zdravlje.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.