Категорије
Друштво

SNP NIKŠIĆ – ODBOR DOBIO TRI NOVA POTPREDSJEDNIKA

U Nikšiću je danas održana sjednica opštinskog odbora SNP na kojoj su izabrana tri potpredsjednika. Potpredsjednici nikšićkog odbora SNP su Lidija Grdinić, diplomirana pravnica, penzioner Vujica Lalić i student mašinstva Aleksa Kankaraš.
Sjednici Odbora je prisustvovao predsjednik SNP Crne Gore Vladimir Joković koji je iskoristio priliku da sa članovima OO SNP Nikšić podijeli informacije o stanju u partiji, koracima koji slijede nakon konsolidacije Partije, ali i o aktuelnim razgovorima i neopodnim dogovorima unutar opozicije. Predsjednik SNP je izazio zadovoljstvo činjenicom da se vratila snaga SNP u svim gradovima Crne Gore, pa tako i Nikšiću, što potvrđuje i to da je potpredsjednica Asocijacije žena SNP, koja je nova snaga partije, Nikšićanka Olivera Vujičić, koja će zajedno sa svojim drugaricama iz partije raditi na vraćanju SNP na staze stare slave i uspjeha. Takođe, Joković je svima poželio srećne nastupajuće prazike uz želje za dobro zdravlje i ličnu i porodičnu sreću.
Potpredsjednik nikšićkog odbora SNP Aleksa Kankaraš je kazao da mu je velika čast što je izabaran za ovako bitnu i odgovornu funkciju, naglašavajući da sada kada je sve formirano samo treba krenuti punom parom u nastavak kako bi se SNP vratila tamo gdje joj je mjesto.
„ Vjerujem da se konačno pojavila ta svjetlost za izlazak iz krize. Neće biti nimalo lako ali nema odustajanja, borićemo se do konačnog uspjeha“, poručio je Kankaraš.
Kako se moglo zapaziti u poslednje vrijeme u gradovima u kojima su se održavale izborne konferencije ili novogodišnji kokteli, Socijalisitičkoj narodnoj partiji se vraćaju oni koji su je nekada iz nekih razloga napustili. Takav je slučaj i sa Miodragom Rudovićem koji se obratio svojim partijskim drugovima izražavajući zadovoljstvo što je ponovo „među svojima“.
„Mladost se vraća u SNP a to je ono što smo uvijek priželjkivali i to je ona snaga koja nam je nedostajala. Oni su garant da možemo i jače i bolje jer niko ne umije kao SNP, časno i pošteno, i uz narod i za narod“, naglasio je Rudović.
Nakon sjednice održan je i tradiocionalni novogodišnji SNP koktel na kojem su oni koji SNP doživljavaju kao porodiicu razmijenili koju riječ i lijepe želje za predstojeće praznike.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.