Категорије
Актуелно

SREĆNA NOVA 2019. GODINA!

Poštovani prijatelji i vjerni pratioci naše FB stranice i portal dozvolili smo sebi, da evo na kraju kalendarske godine kažemo i par riječi o nama.
2018.godina je bila turbulentna, ali i konsolidaciona za SNP CG. Bila je to godina velikog jubileja za našu partiju 20 godina od osnivanja stranke koja je potekla iz naroda i koja je uvijek uz svoj narod uz tradiciju i Njegoševu Crnu Goru. Bio je to jubilej stranke koja pledira da svoju snagu povrati i osnaži, jer smo svjesni da bez jakog SNP nema ni stabilne, ni prosperitetne države.
Bili smo hroničari društvenih zbivanja, pokušali da vam na objektivan način prikažemo sve naše aktivnosti. Podložni pohvalama i kritikama, spremni da svaki dobronamjeran savjet prihvatimo bez sujete.
Propratili smo i lijepe i ne tako lijepe trenutke, ali smo bili čvrsti u opredeljenju da vrijeme SNP CG tek dolazi.
I nismo se prevarili, jer aktivnosti u SNP poslednjih mjeseci govore da se „vraćamo na velika vrata“.
Sigurni u to da ćete sa nama biti i u novoj godini, da ćete prepoznati naše napore i da ćete svoju pripadnost, ljubav i poštovanje ka SNP pretočiti u jednu novu i zdravu energiju, želimo vam srećnu i berićetnu Novu 2019. godinu, puno zdravlja i porodične sreće .

Ekipa Medijskog centra SNP CG Vasilije Lalošević, Miomir Vojinović, Milos Rajković, Slavica Dragović, Marko Sekulić, Marija Radinović i Suzana Radulović .

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.