Категорије
Друштво

ХРИСТОС СЕ РОДИ – ВАИСТИНУ СЕ РОДИ!

Предсједник Социјалистичке народне партије Црне Горе Владимир Јоковић, честитао је у своје лично име, као и у име Социјалистичке народне партије, благе дане, Бадњи дан и Божић, и Нову 2019. годину, његовом Високопреосвештенству, архиепископу цетињском, митрополиту црногорско-приморском, зетско-брдском и скендеријском и егзарху свештеног трона пећког, господину Амфилохију, преосвећенима епископу будимљанско-никшићком, господину Јоаникију, епископу захумско –херцеговачком, господину Димитрију, епископу Милешевском Атанасију, протојереју ставрофору др Велибору Џомићу, и свим православним вјерницима.

„Најрадоснији хришћански празник Божић нас увијек учини радоснима и срећнима јер нас подсјећа колико су јединствене и непролазне вриједности заједништва, међусобног уважавања, мира, разумијевања и поштовања.

Садашњост је онаква каквом је ми стварамо и зато свакодневним радом и бригом за своје ближње, доприносимо развоју цјелокупног друштва, јер уз садашњост морамо стварати и бољу будућност за све нас.

Зато у овим данима радости, покажимо солидарност према онима којима је помоћ потребна, поклонимо пажњу свима који је заслужују, нека срећа и радост буду у свим срцима. Пред нама су бројни изазови и морамо учинити све како бисмо изградили боље и срећније друштво.

У жељи да предстојеће празнике проведемо сви у здрављу, миру и радости, окружени љубављу и пажњом наших најближих, упућујем вам најљепше жеље за ове благе дане. ХРИСТОС СЕ РОДИ – ВАИСТИНУ СЕ РОДИ!“, каже се у честитки предсједника СНП ЦГ Владимира Јоковића.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.