Категорије
Друштво

Slađana Kaluđerović, predsjednica Opštinskog odbora SNP-a Golubovci: Dobili rasvjetu, ne i asfalt

Glavna ulica kroz naselje Staklenici u Zeti dobila je rasvjetu. Ona je plod inicijative koju je, u ime 70 mještana, Opštini u okviru Glavnog grada, 26. novembra prošle godine uputila Slađana Kaluđerović, predsjednica Opštinskog odbora SNP-a Golubovci. Kako je kazala Kaluđerović put je u centralnom dijelu Zete, nadomak osnovne škole, i po dužini, broju stanovnika i položaju zasluživao je da bude jedan od prioriteta.
– Nažalost, ranije su prilikom odlučivanja bili presudni neki drugi kriterijumi poput političke (ne)podobnosti stanovnika. Da se stvari polako mijenjaju na bolje pokazuje i pozitivna reakcija nadležnih nakon upućene inicijative, iako je u današnje vrijeme sasvim prirodno imati osvijetljenu ulicu. Stanovnici ove ulice očekuju da će se u narednom periodu ispuniti drugi dio koji se tiče saniranja asfalta, koji je u nezavidnom stanju kako za pješake, tako i za prevozna sredstva. Malim pozitivnim koracima ušli smo u novu godinu, u kojoj SNP nastavlja sa rješavanjem konkretnih životnih problema građana na lokalnom planu, kao i sa aktivnostima i akcijama na dobrobit Zete i svih Zećana – kaže Kaluđerović.
Ona je istakla da je SNP Golubovci oduvijek bio i biće u koaliciji sa građanima, a da je ovo godina da ta saradnja još više dođe do izražaja, u korist i za dobro svih.

Izvor: Dan.co.me


Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.