Категорије
Друштво

Slađana Kaluđerović, predsjednica OOSNP-a Golubovci

NEDOPUSTIVO JE DA ZETOM „VEDRE I OBLAČE “ ONI KOJI KUPUJU LJUDSKE DUŠE
Na spisku aktivista DPS-a kojima je glavni akter afere „Koverta“ Slavoljub Stijepović podijelio 100.000 eura spominje se doskorašnji predsjednik Opštine Golubovci Duško Radonjić, koji je, da stvar bude još gora, bio i nosilac liste DPS-a na poslednjim lokalnim izborima u Zeti. Na tom spisku se navodi i dojučerašnji predsjednik Skupštine Opštine Golubovci, kao i neki odbornici u sadašnjem sazivu lokalnog parlamenta.

Nedopustivo je da se nečasne radnje funkcionera zetskog DPS-a pripisu Zeti i Zećanima, koji su dugogodišnje žrtve kriminalne režimske hobotnice. U proteklom periodu mnogi Zećani bili su izloženi progonu, ucjenjivanju i prijetnjama kojima je direktno dirigovao partijski vojnik, ali i ljubimac koverti Migo Stijepović.

Afera „Koverta“ jasno je pokazala na čemu se zasnivaju „izborne pobjede“ DPS-a, odnosno još jednom je potvrđeno da je kupovina glasova glavni metod kojim ta partija osvaja vlast. To neka služi na čast bivšem gradonačelniku i koordinatoru DPS za Zetu Slavoljubu Stijepoviću, ali i svim aktivistima te stranke koji su obavljali prljav posao na terenu zloupotrebljavajući lošu materijalnu situaciju sugrađana.

Podsjećam da je u Ustavu Crne Gore, član 2, jasno zapisano da se ne može uspostaviti, niti priznati vlast koja ne proističe iz slobodno izražene volje građana na demokratskim izborima. Jasno je da vlast koja počiva na aferi „Koverta“ nema demokratski legitimitet i zato će SNP, zajedno sa ostalim odbornicima opozicije, tražiti vanrednu sjednicu Skupštine opštine Golubovci, jer ne smijemo dozvoliti da se kriminalizuje čitava Zeta.

Nedopustivo je da Zetom „vedre i oblače” oni koji kupuju ljudske duše i njihovi mentori ogrezli u korupciji i kriminalu. Tome se konačno mora stati na put, jer Zeta nije ničija prćija, već ponosna i časna opština.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.