Категорије
Друштво

U Bijeloj 420 metara nove kanalizacije, pri kraju sanacija puta u Vali

Potpredsjednica Opštine Herceg Novi Danijela Đurović i sekretarka za lokalnu samoupravu Vesna Samardić obišle su juče Bijelu, u kojoj su sa predsjednikom te Mjesne zajednice Vojom Ilićem i mještanima obišli lokacije na kojima je izgrađena kanalizacija, kao i sanacija lokalnog puta u mjestu Vala, saopšteno je iz Press službe lokalne uprave.

Kako je kazala potpredsjednica Đurović, jedan od najboljih pokazatelja tijesne saradnje Opštine Herceg Novi i građana su realizovani projekti u Bijeloj, kao i oni čija je realizacija u toku. Lokalna samouprava preko mjesnih zajednica odgovorno pristupa infrastrukturnim problemima. Sve ono na šta su građani ukazali kao prioritete, Opština polako rješava, na obostrano zadovoljstvo.

Predstavnice lokalne samouprave su zajedno za članovima Savjeta MZ Bijela obišli lokacije na kojima su radovi izvedeni ili su u toku. Postavljeno je oko 260 metara kanalizacije u naselju Leventina, 160 metara se radi od magistrale prema fudbalskom stadionu, a u naselju Vala se sanira se oko 60 metara lokalnog puta, dok bi u narednoj fazi bilo urađeno još dvadesetak.

– Zadovoljni smo načinom izvedenih radova, zaista sve pohvale za Bijeljane, koji sa svojom Mjesnom zajednicom predstavljaju primjer svim ostalim, kako se intenzivno i sa velikim entuzijazmom mogu realizovati krupne stvari – kazala je Đurović.

Izvor: radiojadran.com

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.