Категорије
Актуелно

Jonica ne predstavlja OO SNP Kotor

U današnjim dnevnim novinama “Dan“ objavljen je tekst pod naslovom “Zbog Jonice ruše Jokića“, koji ne odražava pravu situaciju u gradu Kotoru. Naime, u tekstu se navodi da je, na vanrednoj sjednici Skupštine akcionara Luke Kotor, SNP podržao odluku o potpisivanju Ugovora o prvenstvenoj koncesiji sa Vladom Crne Gore.

Ističemo da opštinski odbor SNP-a Kotor ni u jednom momentu nije konsultovan, pa nije ni mogao uticati, niti davati bilo kakve predloge, sugestije i primjedbe po pitanju održavanja Skupštine akcionara Luke Kotor, iako smatramo da je trebalo obaviti konsultacije sa stručnjacima za ovakva pitanja i dati im mogućnost da daju svoj sud. Da je to odrađeno, sigurni smo da ne bi došlo do ovakvih nesuglasica. Međutim, Kotoranima je poznata samovolja predsjednika Jokića i njegova česta praksa zloupotrebe člana 59 Zakona o lokalnoj samoupravi, kao i korišćenje istog kada je to potrebno njemu i onima koji ga po ovom pitanju podržavaju.

Dakle, ovo nije prvi put da predsjednik opštine i predsjednica Skupštine opštine Kotor manipulišu logom SNP-a. Oni su službeno upoznati da je održana Izborna konferencija opštinske organizacije SNP-a Kotor i na istoj izabran opštinski odbor i drugi organi Partije. Upoznati su i sa činjenicom da je odbornicima sa liste SNP-a Vukšiću, Dobriši i Sindik ukazano nepovjerenje, kao i bivšem predsjedniku dr Branku Ivanoviću, te da oni ne mogu zastupati SNP, niti iznositi stavove SNP-a.

Prema tome, opštinski odbor SNP-a Kotor se ograđuje od navedenog naslova, a tim prije što Jonica ne predstavlja OO SNP Kotor.
Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.