Категорије
Актуелно

JEDINSTVO ZA SMJENU REŽIMA NE SMIJE DA BUDE ALTERNATIVA

Širom Evropske unije protesti su normalan način izražavanja mišljenja građana, pa su i protesti crnogorskih građana, koji se dešavaju posljednjih nekoliko mjeseci, od strane zvaničnika EU ocijenjeni kao adekvatan odgovor na probleme koji ih decenijama tište.

Energije koja se probudila u narodu moraju biti svjesni kako organizatori protesta, tako i lideri opozicionih političkih partija koji ne smiju dozvoliti da se ona raspe, posebno pod uticajem djelovanja javnih i tajnih službi DPS režima.

Ako Evropska unija, u čijim se državama članicama izlazi na ulice i za mnogo manje stvari, nije opoziciji alternativa, tako ni jedinstvo za smjenu režima ne smije da bude alternativa, već put kojim treba da se ide.

Zbog toga, kao i više puta do sada, Socijalistička narodna partija Crne Gore kao odgovoran i ozbiljan politički subjekt, ponovo poziva sve lidere opozicije i organizatore protesta za isti sto. Niko ne smije, niti ima pravo da guši narodni bunt protiv vlasti koja je Crnu Goru u posljednje tri decenije podijelila po svim mogućim šavovima, a njene građane dovela na rub egzistencije.

U cilju postizanja zajedničkog cilja – smjene DPS-a i njihovih satelita, nadamo se da će večeras svi doći na sastanak i da niko neće bojkotovati građane koji su im dali mandat.
Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.