Категорије
Друштво

Saopštenje za javnost OO SNP Kolašin

DPS U KOLAŠINU “ STRUČNO OSPOSOBLJAVA“ SAMO SVOJE KADROVE
Svakakve besmislice mogu se čuti ovih dana od lokalnog DPS-a i aktuelnog predsjednika Opštine, a jedna od njih je i da osposobljavanje kadrova DPS-a na račun građana nije trošak, već pomoć.

Iako je nezakonito slao partijske pulene na usavršavanje o trošku građana Kolašina, predsjednik Opštine Kolašin poziva i ostale da im dodijeli takvu vrstu “pomoći”, saopštavajući to u odgovoru na odborničko pitanje naše odbornice.

Izgleda da “stručnim kadrovima” trenutne koalicije, treba napisati poseban priručnik o tome kako treba da funkcioniše lokalna samouprava i na kojim osnovama.

Posebno je simptomatično to što se u odgovoru odbornici SNP Slađani Simović, predsjednik Opštine bavio spekulacijama na račun rada predsjednika opštinskog odbora SNP Kolašin Zorana Kujovića, dok je obavljao funkciju načelnika komunalne policije, iznoseći neistine kako je tu funkciju obavljao mimo zakona.

Navedite, predsjedniče opštine Kolašin, koje uslove nije ispunjavao gospodin Kujović ili bilo koju drugu nezakonitu radnju sproveo kao načelnik komunalne policije? Za razliku od Vas, ponosno ističemo da je Zoran Kujović jedan od rijetkih koji je svoju duznost obavljao u skladu zakonskih ali i moralnih normi, što ga razlikuje od vas koji se služite svim suprotnim.

Za sve argumentovane dokaze, a ne političke niske priče, gospodin Kujović stoji na raspolaganju. Od njega će javnost dobiti precizne i argumentovane odgovore, a ne neistine.

Uostalom, o sposobnostima i nesposobnostima lokalnih kadrovskih rešenja, smiješno je i polemisati. O tome sude građani Kolašina.

S obzirom kakvo vam je do sada činjenje i nečinjenje, mi vam savjetujemo da uživate u poslednjem mandatu na čelu Kolašina, jer više nikada nećete biti u mogućnosti da vršite vlast u našem gradu. Građani Kolašina vam to neće dozvoliti.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.