Категорије
Актуелно

STUDENTI, BUDUĆNOST JE VAŠA, UZMITE JE…

I ovaj 4. april, Dan studenata, mlada crnogorska populacija dočekuje sa brojnim problemima, neriješenim pitanjiima i nedoumicama.

Dok jedan broj studenata i srednjoškolaca razumije položaj u kojem se nalaze, pa svoje stavove i nezadovoljstvo izražavaju svake subote na građanskim protestima u centru Glavnog grada, drugi, onaj veći broj, još uvijek ćuti i mirno podnosi sve ono što ih decenijama tišti. Ipak, i svijest studenata se iz sedmice u sedmicu sve više budi, pa i do skoro uspavani mladi ljudi shvataju da moraju uzeti stvari u svoje ruke i pokazati aktuelnoj vlasti da nisu njihova moneta za potkusurivanje i siguran glas koji mogu kupiti za pedeset eura.

Socijalistička narodna partija Crne Gore čestita studentima njihov dan uz želju da već naredni dočekaju mnogo zadovoljniji, u boljim uslovima i bez svakodnevnih briga koje ih udaljavaju od njihovog osnovnog posla – sticanja znanja.

Da bi to bilo moguće, svi moramo da damo svoj doprinos. Zbog toga, očekujemo vas u još većem broju na narednom protestu.

Budućnost je vaša. Uzmite je.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.