Категорије
Актуелно

Протест покрета “Одупри се“: Заглушимо лажне вијести РТЦГ

Девети протест под слоганом „Одупри се – 97 000“ биће одржан у 19 сати на платоу испред Скупштине Црне Горе у Подгорици, а планирана је и шетња до Телевизије Црне Горе која је названа „срамним сервисом“.

Након веома успјешног каравана којим смо прошлог викенда обишли скоро цијелу Црну Гору и сусрели се са грађанима који нису у прилици да нам се придруже у Подгорици, настављамо са редовним протестима! Караван је показао да је број незадовољних грађана много већи од оног који сваке суботе шета главним градом и да смо огромна већина у својој земљи. Одупримо се зато терору корумпиране лоповске мањине која је разорила наше друштво, саопштено је из покрета „Одупри се“.

Данас ћемо се, како се наводи, концентрисати на једну од најсрамнијих карика овог система, која 30 година, још од својих ратнохушкачких подухвата, загађује и трује нашу јавност.

Такозвани Јавни сервис који смо преименовали у срамни сервис је партијско гласило, које је више од мјесец дана игнорисало сопствене грађане, чак и онда када су се у хиљадама окупљали испред њихове зграде. За срамни сервис тада су много важније биле изјаве корумпираних званичника од гласа сопствених грађана који га финансирају. Зато вас све позивамо да понесете реквизите помоћу којих ћемо да направимо највећу буку на коју неће моћи да остану глуви. Заглушимо њихове лажне вијести пиштаљкама, вувузелама, чегртаљкама и шерпама. Подсјетимо их на то да захтијевамо оставке њиховог Савјета и генералног директора. Подсјетимо их на то и да је пресуђено да су некадашњи чланови Савјета и бивши генерални директор незаконито смијењени, односно да су поништене одлуке о њиховој смјени. По ком су основу, питамо онда, Божидар Шундић и садашњи Савјет и даље у својим фотељама када су их приграбили на незаконит начин помоћу политичког насиља произведеног у Скупштини Црне Горе? Да ли ће се икада у овој земљи реаговати по закону, наводи се у саопштењу.

Истрајмо, истиче се, јер желимо одговорност.

Желимо државу која се односи једнако према свима! Једино се заједнички за њу можемо изборити! Као грађани, не допуштамо да нас они који нам раде и желе зло успут праве лудим. Одупиремо се, јер смо ми држава, наводи се у саопштењу.

Izvor: In4s.net

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.