Категорије
СНП

Saopštenje za javnost

PONOSNI SMO NA REZULTATE KOJE SMO POSTIGLI IMAJUĆI U VIDU KAKVU SMO POLITIČKU DJECU STVORILI

Iskreno smo vjerovali da su neka prethodna oglašavanja Demokrata posljedica neiskustva i puke želje za unutaropozicionim dokazivanjem. U tom pravcu smo odbijali na glupost mnoge izgovorene riječi, kako u vidu saopštenja, tako i u vidu neistina, koje su širene na račun Socijalističke narodne partije.

Današnje saopštenje prevršilo je svaku mjeru i vrvi od gluposti i neistina. Ne moramo valjda podsjećati Aleksu da je upravo on namještao pojedine kongrese, želeći po svaku cijenu da se „ustoliči“ na čelu partije.

Još jedna neistina u nizu je da je Vladimir Joković namještao rezultate kongresa, jer na tom kongresu, jedinom od svih kongresa SNP-a nije ni bio prisutan, a Vi ste kao PR Srđana Milića i apsolutni autsajder, pokušali da dođete na vrh časnog SNP-a, ali su vas naši članovi još tada prepoznali.

Kada Vam to nije uspjelo, uz pomoć mnogobrojnih naših protivnika, radili ste sve moguće u pravcu rušenja partije koja je od Vas napravila nešto. Vjerovali smo da su sve neistine i neboluze, izgovorene na terenu protiv SNP-a, samo rezultat ogromne želje za Vašim političkim dokazivanjem. Smatrali smo da je tome došao kraj. Vjerovali smo da ni Vi sami ne znate da time direktno pomažete DPS i njegove satelite.

Nažalost, ne možemo Vam pomoći. Ali, nećemo prećutkivati, niti dozvoliti da nam držite lekcije iz morala i opozicione borbe i pokušavate izliječiti svoje nerealne ambicije. Te neke nerašćišćene račune rješavajte sa onima sa kojima dogovarate saradnju. Odlično znate da su odbornici, koji u Kotoru nose mandat u ime naše partije, još odavno lišeni partijskih ovlašćenja i da ne predstavljaju zvaničnu politiku SNP-a.

O Vašem poštenju i karakteru govore dugovi koje još uvijek plaćamo i to iz perioda kada ste Vi, Aleksa, bili portparol SNP-a i savjetnik direktora partije, zbog kojih i dalje zaposleni u partiji ispaštaju.

Da napadate predsjednika SNP-a Vladimira Jokovića nijeste dostojni jer je on u životu postigao sve o čemu Vi možete samo da sanjate.

Mi, kao Vaši politički roditelji, ponosni smo na sve što smo do sada postigli, imajući u vidu kakvu smo političku djecu stvorili. Ali, za razliku od Vas, ostala naša politička djeca poštuju roditelje.

Što se tiče „braka“ SNP-SDP, o brakovima, bilo kakve vrste samo Vi ne govorite, jer tu nemate iskustva.

Podijelili ste i posvađali sve u opoziciji, pa bi Vaš slogan trebalo da bude: “Podjele, a ne pobjede”, uzimajući u obzir sve napade na kolege iz opozicije.

U pamet se, Aleksa! Nepodnošljiva lakoća klevetanja od strane Demokrata svrstala Vas je, nažalost, jedino u specijaliste za ratovanje saopštenjima. Zaboravi da ćeš više ikada moći na neistinama protiv SNP-a da gradiš svoje političko ime!

SNP CG nastavlja da se bori protiv ove vlasti najbolje što umije i nastavićemo borbu sve dok ih ne pobijedimo u potpunosti. Potpuno smo posvećeni saradnji sa predstavnicima opozicionih partija, ali uvijek ćemo braniti čast i ime SNP-a.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.