Категорије
СНП

Uoči večerašnjeg skupa pokreta „Odupri se”, Vladimir Joković saopštio

SNP poziva građane na protest

Socijalistička narodna partija (SNP) podržaće večerašnji protest pokreta „Odupri se” ispred zgrade Vrhovnog državnog tužilaštva, kazao je lider SNP-a Vladimir Joković, uz poruku da je njihova partija uvijek bila za građane i uz građane.

– Socijalistička narodna partija će i večeras biti uz građane na ulici jer svi imamo zajednički cilj. Nažalost, ja neću biti tu zbog ranije preuzetih obaveza, ali hoće članovi partije i naši simpatizeri, a ovom prilikom ih pozivam da dođu u što većem broju – kazao je Joković.

On je rekao da od poslednjeg, 12. protesta, održanog 21. maja, do danas nije bilo sastanaka sa predstavnicima pokreta „Odupri se”, ali da to ne umanjuje podršku SNP-a protestima. I.

– O daljem toku protesta ćemo se naknadno odrediti. Da li će biti šetnji i dalje, ili će se nešto na tom putu mijenjati, odlučićemo zajedno i blagovremeno, a zasad je najbitnije da građani znaju ko je uz njih – istakao je Joković.

Protestno okupljanje je zakazano večeras, u 19 časova, ispred zgrade VDT-a u Ulici Slobode. Kako su najavili organizatori, tema će, kao i na prvom protestu, održanom 2. februara, biti „Koverta” i sve vezano za tu aferu.

Izvor: dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.