Категорије
СНП

Slađana Kaluđerović, odbornica SNP u Golubovcima

Zeti, koja ima blizu 20 hiljada stanovnika, potrebno je više od dvije postojeće kapele u Matagužima i u Mahali, ne samo zbog udaljenosti, koja predstavlja veliki problem u vrijeme prirodnih nepogoda, već i zbog toga što se dešava da budu zauzeta mjesta, tako da nema adekvatnih alternativa.

Budžetom za 2019. godinu planiran je projekat izgradnje Centralnog groblja sa kapelom u Golubovcima, a kako smo na samom kraju prve polovine godine, interesuje nas šta je lokalna uprava do sada uradila po tom pitanju.

Nažalost, znajući matricu dvodecenijskog funkcionisanja zetske DPS vlasti, očekujemo da se priča, bez pokrića, o ovom bitnom projektu za Zetu koristi najvećim dijelom za njihovu političku promociju, dok početak realizacije projekta, kao i završetak definitivno ne očekujemo u neko dogledno vrijeme, budući da su za svaki najavljeni projekat uveliko probijali rok.

Da stvar bude još gora, imamo i „projekte“ koji su ostali samo na papiru ili usmenom predizbornom obećanju, a nikada nijesu realizovani.

Napominjemo da je neophodna i kapela u Donjoj Zeti, i da se to ne smije zanemariti, budući da obuhvata nekoliko sela i značajan broj žitelja.

Izvor: dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.