Категорије
Спорт

PRVO PIONIRSKO PRVENSTVO CRNE GORE U DŽUDOU

Milić: Ovo je mnogo važno takmičenje za Sjever Crne Gore i razvoj džuda u ovom gradu i regionu

Predstavnik  Džudo saveza Crne Gore, Zdravko Milić je povodom održanog prvog prvenstva džudoa u Bijelom Polju, za portal sjevercg kazao,  da je ovo takmičenje mnogo važno za Sjever Crne Gore i razvoj džudoa, u ovom gradu i regionu i dodao.

,,Ovo prvenstvo Crne Gore je i jedno od najboljih organizovanih takmičenja na teritoriji Crne Gore. Svaka čast organizatoru Džudo klubU ,,Favorit”i mogu kazati da je sve prošlo kako treba”.

Dali smo pravim ljudima u ruke da organizuju ovo prvenstvo, uz pomoć Džudo saveza Crne Gore, kazao je Milić.

Enes Camić iz Džudo kluba,,Favorit”za portal sjevercg je kazao, da je ovo takmičenje od velikog značaja za njihov klub i za opštinu Bijelo Polje i dodao.

,,Na ovom prvenstvu je nastupilo 19. dzudo klubova i oko 200 takmičara, mi smo nastupili sa 14 takmičara, i mogu reći da sam zadovoljan, posebno bi pohvalio starije pionire. Uzeli smo 3 titule prvaka države i 6 medalja, što je velika stvar i za naš grad i našu državu”, kazao je Camić.

Naši takmičari će našu državu i opštinu, već 14, juna predstavljati na prvenstvu Balkana u Makedoniji. Nadamo se da će i tamo uzeti medalje.

Ovo je prvo takmićenje za mlađe i starije pionire od kada postoji džudo u Crnoj Gori na sjeveru Crne Gore. Svi su prezadovoljni i utisci su odlični, naveo je Camić.

Izvor: sjevercg.me


Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.