Категорије
Спорт

„Фудбалери ОФК „Беране“ су показали како се игра за дрес, клуб и град“

„Овај изузетан резултат који сте постигли нека вам буде мотив и стимуланс за нове успјехе. Показали сте како се игра за дрес, клуб и град. Ви сте талентовани и вриједни момци које ће упорност и квалитетан рад довести до тога да једног дана играте за национални тим“, казао је предсједник општине овом приликом.
Данас је предсједник општине Беране, Драгослав Шћекић организовао пријем за пионире ОФК „Беране“ – освајаче Купа Црне Горе.

Предсједник Шћекић је истакао да је ово значајан успјех младих беранских фудбалера који су славу клуба и града пронијели широм државе.

„Мој једини савјет вама, као предсједника општине, вашег суграђанина и родитеља, јесте да будете дисциплиновани и да вам школа и спорт буду на првом мјесту“, поручио је Шћекић овим младим момцима и подвукао да је таленат спој одговорности и потреба али да га треба надограђивати, а то је могуће једино преданим радом.

ofk berane prijem u opštini

Берански фудбал са вама, како је навео даље, има свијетлу будућност а Општина ће увијек бити ту да подржи и препозна праве резултате.

„Освајањем националног Купа показали сте да је право вријеме да фудбал у Беранама буде на високом нивоу, као што му и приличи“, нагласио је Шћекић и похвалио рад управе клуба, коју чине Марко Лалевић, Бобан Аковић, Раде Булић и Саша Рмуш – а која је заслужна за постигнути успјех младих фудбалера.

ofk berane prijem u opštini

Лалевић се у име управе ОФК „Беране“ захвалио предсједнику општине на пријему и подсјетио да је њихов клуб у овој сезони, поред освајања Купа државе, играо и у финалу за државног првака, као и да су прије тога трећи пут заредом освојили Првенство и Куп Сјеверне регије.

„Наши пионири су побједом над подгоричком Будућношћу у финалу Купа, као и комплетном игром током сезоне показли да су заслужено најбоља и најтрофејнија екипа у држави“, подвукао је Лалевић и објаснио да међу пионирима ОФК „Беране“ и ФК „Беране“ има минимум пет, ако не и више, фудбалера који могу играти за репрезентацију Црне Горе.

„Наш фудбалер Риад Бралић је недавно позван од стране селектора да игра за младу репрезентацију Црне Горе“, казао је он и навео један значајан податак:

„ОФК „Беране“ је у последњих тридесет година трећа екипа са сјевера Црне Горе која је освојила пехар на државном новоу“, закључио је.

Капитен Андрија Рачић се захвалио на пријему у име својих саиграча из клуба.

Одлуком предсједника Шћекића, клуб је новчано награђен због оствареног успјеха.

ofk berane prijem u opštini

Пријему су присуствовали Горан Фолић, секретар за спорт, културу, омладину и сарадњу са НВО, Зоран Јојић, савјетник предсједника и Никола Урошевић, савјетник за информисање у Бироу за односе са јавношћу.

Izvor: berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.