Категорије
СНП

ИН4С : Ђукановићу смета Русија али не и руски тајкуни

У Социјалистичкој народној партији сматрају да најновији снимци тадашњег амбасадора државне заједнице СЦГ Милана Роћена, у којима он препричава и договара састанке и елаборира неке значајне теме, говори о неозбиљности наше тадашње и садашње власти, ароганцији, бахатости и открива могући круг корупције, тајних састанака и договора.

–Очигледно је да црногорској власти тада нису сметали ни Русија, а ни руски тајкуни као што је Олег Дерипаска, који им је требао зарад остваривања циљева како би се могла успоставити држава гдје ће властодршци контролисати све, саопштено је из СНП порталу ИН4С.

Како се наводи, тајни састанци и разговори са тајкунима доказ су елемената приватне државе гдје се инкогнито одлучивало о судбини народа и државе, али и бројних привредних субјеката у Црној Гори који су нестали у транзиционом периоду.

–Најгоре од свега је што су неки сабесједници из снимака и данас активни па и данас кроје политику ове државе и народа с тим што су тадашњи русофили и „руски пријатељи“ данас постали љубитељи Америке и НАТО-а. Та позната превртљивост у спољној политици довела је до многих обмана у Црној Гори које, нажалост, трају и дан данас, закључују у СНП.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.