Категорије
СНП

Okupljeni da učinimo Crnu Goru boljom

Ove subote, kod spomenika Svetom Petru Cetinjskom, sa početkom u 20.30h, održaće se naše treće javno okupljanje. Svakim javnim nastupom i događajem, jasno poručujemo građanima da dolazi vrijeme politike da učinimo Crnu Goru boljom. Ovaj put priredili smo kao poklon Podgoričanima koncert Sanje Ilić i Balkanike

Politički savez „Da svako ima“ nastavlja svoj put zajedništva, politike kulture i dijaloga. Ti ideali su temelj Saveza i osnovna polazna tačka u našem djelovanju.

Ove subote, kod spomenika Svetom Petru Cetinjskom, sa početkom u 20.30h, održaće se naše treće javno okupljanje. Svakim javnim nastupom i događajem, jasno poručujemo građanima da dolazi vrijeme politike da učinimo Crnu Goru boljom. Ovaj put priredili smo kao poklon Podgoričanima koncert Sanje Ilić i Balkanike.

Da svako ima

Svoj politički put započeli smo iz Bijelog Polja. 1. maja, potpisujući Sporazum o zajedničkom djelovanju i saradnji, obavezali smo se da ćemo unapređivati svoje odnose do nivoa programskog jedinstva, da ćemo zajedničkim političkim djelovanjem učiniti sve kako bi se promijenio višedecenijski korumpirani režim u Crnoj Gori i da ćemo građanima ponuditi političko-ekonomski program koji će u prvom planu imati socijalno-ekonomsku strategiju razvoja.

Razvijajući Savez, koji je u veoma kratkom vremenskom periodu okupio nove pristalice i dokazao politički uticaj, „Da svako ima“, tj. članice saveza, u Nikšiću su potpisale Platformu zajedničkog djelovanja. Ovim dokumentom Savez se obavezao da radi na svom proširenju, da razgovara sa zainteresovanim strankama i pojedincima, da unaprijesi unutrašnje funkcionisanje, da u međunarodnim aktivnostima nastupa jedinstveno.

O ispravnosti naše politike i ideje govori i činjenica da smo već meta režima, bilo u direktnim nastupima ili kroz medije pod njihovom kontrolom.

Koristimo priliku da još jednom pozovemo sve zainteresovane građane da budu sa nama u subotu 29. juna, od 20.30 časova, kod spomenika Svetom Petru Cetinjskom, da zajedno pošaljemo poruku bolje Crne Gore i uživamo u kvalitetnoj muzici Sanje Ilić i Balkanike.

Izvor: vijesti.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.