Категорије
Друштво

Akcija za pomoć ugroženoj djeci

„PODIJELIMO JER ZAJEDNO MOŽEMO VIŠE“

Udruženje Roditelji i ove godine organizuje humanitarnu akciju „Podijelimo, jer zajedno možemo više“, koja će trajati do 31. avgusta, s ciljem da socijalno ugroženoj djeci u Crnoj Gori pomogne da se pripreme za novu školsku godinu. Iz te organizacije je saopšteno da ove godine, osim u Podgorici, akciju organizuju i u Nikšiću.

– Na evidenciji Udruženja Roditelji nalaze se 334 socijalno ugrožene porodice sa 700 djece, koje žive na rubu egzistencije i kojima pomažemo u toku cijele godine – kazali su iz Udruženja.

Pozvali su sve zainteresovane koji su u mogućnosti da podrže akciju, i doniraju pribor i opremu za školu, ali i očuvanu garderobu i obuću.

– Svi koji su u mogućnosti i žele podržati akciju, mogu se javiti na broj 020-221-000 ili 067-020-411, kao i putem mejla udruzenje.roditelji@gmail.com, ali i donijeti ono što žele donirati u prostorije Igračkoteke i Razvojnog centra u Podgorici. Zainteresovani koji žele podržati akciju „Podijelimo, jer zajedno možemo više“ u Nikšiću mogu donaciju ostaviti u Igračkoteci i Razvojnom centru u ovom gradu, uz prethodni poziv na broj telefona 063-493-493Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.