Категорије
Спорт

Велики је играч, још већи човјек Никола Миротић!

ВЕЛИКИ играч, још већи човек! Својим филантропским радом Никола Миротић помаже српском народу, а кошаркашка публика на мечу Црвене звезде и Барселоне знала је то и те како да цени. Транспарент захвалности, затим скандирање Миротићевог имена, а пре свега додела трофеја у облику звезде, са посветом „Звездаш године“. Рођени Подгоричанин је све ово емотивно доживео, после утакмице са сјајем у очима причао је о свему шта му се десило у четвртак увече.

– Искрено, било је неочекивано. Нисам замишљао да ће се ово десити – прича са широким осмехом Никола. – Нико ми није ништа рекао. Најавили су ми да ће бити неки поклон, али нисам ни знао за шта ће бити везано. Скандирање је било невероватно, као и транспарент. Било ми је тешко да се концентришем и играм, ово што сам доживео нисам ни у најбољим сновима замишљао.

Било је доста говора о томе како ће бити дочекан Миротић, поготово ако се узме у обзир инцидент са заставом Србије из 2015, што је и сам играч објаснио као неспоразум, а публика српског шампиона је показала да памти само лепе ствари.

– Доказали су да може да се опрости када има жеље и воље. У животу грешке се дешавају, али боже мој, сви се трудимо да их исправимо. Посебна ноћ за мене, добио сам и најбитнији трофеј у каријери. Хвала свима и читавој организацији на вечери коју ћу памтити читавог живота.

Списак донација нашим људима које је Миротић обезбедио, тешко да може да стане у ове редове. Скућене су многе породице, многобројни животи су промењени директним утицајем Миротића.

– Ово је за мене велики мотив да наставим своју мисију и, ако бог да, да се укључе и други спортисти.

Izvor: Sedmica.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.