Категорије
СНП

Уредиштву портала borba.me

Господину Дражену Живковићу

Поштовани господине Живковићу,

Разочаран сам степеном непрофесионаалности који сте исказали на тако малом простору у тексту под насловом: „Шеф СНП-а у Пљевљима напустио партију због преласка у нову странку“.

Већ сте у самом наслову изрекли двије потпуно нетачне информације. Ја нисам „напустио партију“ већ поднио оставку на мјесто предсједника ОО СНП-а Пљевља и то из личних разлог које, наравно, нећу никоме образлагати. Приликом подношења оставке изричито сам нагласио да остајем члан СНП Црне Горе што сам био од њеног оснивања и да не намјеравам прелазити у било коју другу странку, већ напротив искрено и активно учествовати и даље у свим активностима СНП-а, па и у припреми нове сједнице ОО СНП Пљевља на којој ће бити изабран нови предсједник Одбора.

Све што сте даље написали у тексту, а што је везано за моје име је истог карактера, дакле нетачно и произвољно. Нажалост у поменутом тексту сте направили почетничку грешку, јер нисте контактирали оног о ком сте писали. Такав текст код сваког иоле озбиљног уреника завршава у корпи.

Жалосно је, поштовани колега, говорити о људима и догађајима, а да се не контактирају сами ти људи или главни актери догађаја. Таква пракса је довела црногорско новинарство на гране које додирују само блато. Нажалост.

С поштовањем,

Пљевља 29.10.2019.године Рајко Палибрк
Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.