Категорије
СНП

Joković u Nikšiću: SNP je sačuvao narod i odano i stameno članstvo

Sinoć je u Nikšiću održana svečana sjednica opštinskog odbora Socijalističke narodne partije Nikšić, na kojoj je predsjednik SNP CG gospodin Vladimir Joković uručio 53 članske karte novim članovima naše partije.

Predsjednik Joković je ovom prilikom kazao da SNP CG jača iz dana u dan, te da je sinoćnji događaj u Nikšiću potvrda njenog povratka na staze stare slave.

” SNP se od svog osnivanja bori za časnu i pravu Njegoševu Crnu Goru i tako će biti i ubuduće. Srećan sam što vidim mnoge mlade ljude koji su nam pristupili u Nikšiću, a tako će biti i u drugim gradovima. SNP je sačuvao narod i odano i stameno članstvo, zbog toga sam uvjeren da ćemo biti jači iz dana u dan”, kazao je Joković.

Sjednici opštinskog odbora prisustvovali su i potpredsjednici Dragan Ivanović i Danijela Đurović, sekretar IO GO Dragan Vukić, članovi predsjedništva Vasilije Lalošević i Miomir Vojinović, te predsjednik Asocijacije mladih SNP Nikola Milićević.

Podsjećamo, rukovodstvo SNP CG, u skladu sa odlukama Glavnog odbora partije, ovih dana obilazi svoje opštinske odbore širom Crne Gore, razgovarajući sa članstvom i simpatizerima o budućim koracima u osnaživanju partije i pripremama za predstojeće izbore.

Izvor: Borba.meПодијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.