Категорије
СНП

Održana sjednica savjeta asocijacije mladih SNP CG

Večeras je u Podgorici održana sjednica Savjeta Asocijacije mladih SNP CG na kojoj je analizirana aktuelna politička situacija u Crmoj Gori i dogovorene buduće aktivnosti ove asocijacije.

Članovima Savjeta se obratio predsjednik SNP-a Vladimir Joković, koji je podsjetio na veliki značaj koji ova asocijacija ima i prisutne obavijestio o aktivnostima koje se ovih dana sprovode po Crnoj Gori, a koje su u funkciji potpune stabilizacije partije.

Predsjednik Asocijacije mladih SNP mr Nikola Milićević i članovi Savjeta dogovorili su završetak konstituisanja opštinskih asocijacija mladih u onim gradovima u kojima ovaj proces nije doveden do kraja, a potencirali su ideju da se zarad budućnosti naše države i opstanka mladih na ovim prostorima, na izbornim listama ubuduće nađe 30% mladih ljudi. Takvu inicijativu procesuiraće ka Skupštini Crne Gore.

Sastanku su prisustvovali potpredsjednici SNP CG Dragoslav Šćekić i Dragan Ivanović, sekretar IO GO Dragan Vukić, portparol Miloš Rajković i član predsjedništva Miomir Vojinović.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.