Категорије
СНП

Joković: Neki odlaskom najviše pomognu partiji

Predjsednik SNP Vladimir Joković za FOS

Više od 50 funkcionera i aktivista SNP BP vratilo je juče članske karte jer, kako su kazali, ne žele da učestvuju u poništenju onoga čime su se ponosili pripadajući toj stranci.
Nedavno je to učinili i nekoliko članova kotorskog SNP.
‘’Mi smo to sve najavili, to radi oni koji su već dvije i po godine protiv SNP i koji ništa za SNP nisu uradili nego naprotiv. Dobro znamo sa kim su se sastajali ko ih pomaže, ko će im dati logistiku, kojim to putem ide’’, kazao je Joković za FOS.
On navodi da na one koji sada napuštaju SNP, nikad nisu ni računali.
‘’Glasali su uvijek protiv SNP i na izborima u BP, na njih niti smo računali niti nas to dotiče, mi idemo našim putem koji niko neće zaustaviti. Ni najmanje nas ne brine, to nisu naši članovi već dvije i po godine a sad samo žele da nanesu štetu. Ja u potpunosti mogu da kažem da neki odlaskom najviše pomognu partiji’’, poručio je Joković.
Dodaje da ovo nije odliv SNP, jer nijedan član koji je napustio SNP nije iz postojećeg opštinskog odbora.
‘’Upitno je jesu li oni ikad bili i glasali za SNP, oni se nisu pomirili sa 2017. – da nije rezultat koji su željeli na kongresu’’, ocijenio je Joković.
‘’Jedan dan će svi da odu u partiju koja, kako čujem, zvaće se Materijalistička partija, i taman joj odgovara to ime jer su oni to sve uradili zbog ličnih, materijalnih interesa’’, poručio je Joković.
Joković pocrtava da je stanje u SNP stanje redovno, te da oni koji su otišli pokušavaju preko medija da naštete partiji.
Lider SNP dodaje da sa Milićem i Jonicom nema komunikaciju.
‘’Otkako sam ja izabran protiv njihove volje ali voljom većinom, nemamo komunikaciju’’, zaključuje Joković u razgovoru za FOS.

Izvor: FOS media

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.